Někdy jdete na večeři, která se vyvíjí naprosto skvěle... než přinesou na stůl například artyčoky. Příjemný zážitek z jídla se tak dokáže v mžiku proměnit v naprosté faux-pas. Tato kniha vám ukáže, jak podobným nepříjemnostem nejen předcházet, ale zároveň jak naporcovat, oloupat, správně podávat a bez zbytečné námahy sníst všechny ty tajemné suroviny, do kterých jste se předtím raději nepouštěli. Součástí knihy jsou také tipy, jak se správně chovat v restauraci, které se vám budou hodit při mnoha příležitostech.
Žánr: Literatura naučná, Kuchařky, Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 2017, Esence
Originální název: How to Eat a Lobster and Other edible Enigmas explained, 2017
Překlad: Blanka Brabcová
Počet stran: 160
Jazyk vydání: český
Vazba knihy: pevná / vázaná
ISBN: 978-80-7549-263-0