Pomozte svých dětem zmírnit potravinové alergie nebo se jim úplně vyhnout!
Trpí vaše dítě potravinovou alergií? Namísto vyhýbání se vajíčkům, ořechům, mléku, lepku a dalším alergenům, se podle nejnovějších klinických výzkumů doporučuje zavádět alergeny do stravy dětí co nejdříve, velmi opatrně a často, alespoň po dobu prvních pěti let. Jedině tak se s nimi může tělo pomaličku seznámit a zvyknout si na ně. V knize najdete praktický návod, jak pomoci svým dětem vyhnout se celoživotnímu boji s potravinovými alergeny a 70 receptů, které vám pomohou zařadit alergeny do jídelníčku.
Žánr: Literatura naučná, Kuchařky, Zdraví
Vydáno: 2018, CPress
Originální název: Allergy-Free Kids: The Science-Based Approach to Preventing Food Allergies, 2017
Překlad: Jakub Goner
Počet stran: 224
Jazyk vydání: český
Vazba knihy: měkká / brožovaná
ISBN: 978-80-264-1794-1